94-16 * Inschrijvingen nieuw seizoen 2015-2016

Printervriendelijke versie
Datum: 
zat, 05/09/2015 - 08:30 - 12:30

Inschrijvingen Sano Ritmo Gym 2015-2016Start inschrijvingen via de website

Na een deugddoende vakantie kijkt iedereen wellicht weer uit naar de eerste turnles van het nieuwe turnseizoen dat start op zaterdag 5 september.
De website is intussen geüpdatet zodat je hier terecht kunt voor de nieuwe uurrooster en het lidgeld, waarvan de bedragen voor de zoveelste keer op rij ongewijzigd gebleven zijn. We herhalen nog even voor niet-leden die dit zouden lezen, dat Sano Ritmo Gym dit seizoen enkel nog demogroepen ritmische gymnastiek aanbiedt en dat de gymnasten hiervoor geselecteerd moeten zijn. Ex-demogymnasten en de kinderen die vorig jaar geselecteerd werden, zijn eveneens nog altijd welkom.

Klik op lees meer om alles te weten over de inschrijvingen.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kun je enkel via de website. De inschrijvingsformulieren vind je traditiegetrouw terug in de linker kolom van onze website, waar je kunt kiezen tussen de volgende formulieren:

  • GYMNAST KIND: voor alle gymnasten die nog ten laste zijn van hun ouders en bij hun ouders wonen
  • GYMNAST VOLWASSEN: voor alle meerderjarige gymnasten die niet meer ten laste zijn van hun ouders, die ook niet meer bij hun ouders inwonen, en die geen trainster zijn
  • TRAINSTER/BESTUUR: voor alle leden die lesgeven en/of deel uitmaken van het bestuur, ook als zijn nog bij ons turnt

Gelieve je voor de start van de eerste les in te schrijven via één van bovenstaande formulieren. Hierop ontvang je per mail een inschrijvingsbevestiging en een uitnodiging tot de betaling van het lidgeld. Zodra het lidgeld betaald is, ben je effectief lid van Sano Ritmo Gym, wat ook impliceert dat je verzekerd bent tegen ongevallen via de officiële GymnastiekFederatie Vlaanderen.

Wie kan zich inschrijven bij Sano Ritmo Gym?

  • Alle leden die vorig jaar geturnd hebben in één van de volgende groepen: Demo RG1, Demo RG2, Demo RG3
  • De meisjes die vorig jaar geselecteerd waren voor een deelname aan Demo RG3, maar toen beslist hebben om (nog) niet mee te doen en zich intussen bedacht hebben.
  • Wie zich inschrijft gaat ermee akkoord om deel te nemen aan het internationaal Festival del Sole in Italië dat plaatsvindt van 3 tot en met 9 juli 2016. Deze deelname wordt toegelicht tijdens een vergadering met de ouders en de leden op donderdag 3 september om 19u00 in het Sportpark.

OPGELET:

  • Wie vorig jaar lid was en dit seizoen niet meer wenst mee te turnen, vragen we om ons per mail op de hoogte te brengen, zodat onze trainsters hier rekening kunnen mee houden.

In welke groep kun je je zich inschrijven?

  • Demo RG1+2: enkel nog les op zaterdag van 10u30 tot 12u30
  • Demo RG3: verplichte deelname aan 2 lessen op zaterdag van 08u30 tot 10u30 en op donderdag van 18u00 tot 20u00.
  • Alle gymnasten blijven in de groep waarin ze vorig jaar turnden.

 

Wij hopen iedereen terug te mogen ontmoeten in onze lessen
en wensen jullie een super tof gymseizoen
met een onvergetelijke deelname aan het Festival del Sole!