94-17 * Nieuwe groep: Start to Ritmiek

Printervriendelijke versie

Doe mee met Start to Ritmiek!

Hou jij van ritme en uitdaging? Kan ook jij niet stilzitten als er muziek speelt? 
Sano Ritmo Gym heeft dé oplossing voor jou! Doe mee met Start To Ritmiek in onze turnclub.

Niet alleen met de nieuwe meisjes, maar ook met de huidige leden zetten we graag een stapje verder. We steken de groepen dit jaar in een nieuw kleedje. Demo RG1+2 werd opgesplitst in Demo Technique (op dinsdag) en Demo Aesthetic (op zaterdag) terwijl demo RG3 nu verdergaat onder de naam demo DoZa (op donderdag en zaterdag).

Voorts hopen we te starten met een Start to Ritmiek-groep met probeerlessen op zaterdag 17 en 24 september. Dit is een groep voor beginnelingen uit het 1ste t.e.m. 6de leerjaar. Ex-leden die gekozen waren voor een demogroep zijn opnieuw meer dan welkom om bij te treden bij demo DoZa. Nieuwe leden of ex-leden die willen verder turnen kunnen starten bij Start to Ritmiek, indien nog in het 1ste tot 6de leerjaar. Na twee jaar is er een mogelijkheid om over te stappen naar de demonstratiegroepen. Bekijk zeker eens de flyer in de bijlage! 

Start to Ritmiek zal een basisgroep zijn waar we helemaal van nul starten. De gymnasten worden ingewijd in de wondere wereld van ritmische gymnastiek (klik hier) via kennismaking met de 5 tuigen, met lichaamsscholing, ballet, acrobatische elementen, enz.. Een standaardles bestaat uit cardio-oefeningen gevolgd door een algemene opwarming waar de spieren opgewarmd worden en aan de lenigheid gewerkt wordt. Vervolgens volgt techniek met een bepaald tuig (hoepel, touw, lint, knots, bal) waarna we dit verwerken in een klein dansje.

De lessen worden gegeven  door Fien Crommelinck en Virginie Delbeke. We focssen op minimaal 10 leden en maximaal 25 leden waarbij we vooral belang hechten aan enthousiasme en samenwerking. Voor de probeerlessen is een definitieve inschrijving nog niet noodzakelijk. Wanneer uw dochter zich geroepen voelt om zich bij ons te voegen, staan de inschrijvingen open vanaf 25 september. Opgepast, enkel na ontvangst van een mail met de vraag tot betaling en de daadwerkelijke betaling, is de inschrijving bevestigd.

Iedereen is welkom om te proeven van deze bijzondere sport! Dus....

Voor wie? Meisjes van 1ste t.e.m. 6de leerjaar

Wat? Basisgroep Ritmisch gymnastiek

Wanneer? 
Elke zaterdagvoormiddag 08.30 - 10.00 uur.
Op 17/09 en 24/09 zijn er probeerlessen. Daarna beginnen we er echt aan! 

Waar? Sportpark Aalter, zaal A (Lindestraat)

 

Schrijf je in voor de probeerlessen via het webformulierWij zien jouw dochter graag terug op 17 september!

BijlageGrootte
Flyer SRG.jpg1.42 MB
Nog geen beoordelingen